Oferta wielkanocna

Proponujemy Państwu gotowe zestawy przekąskowe. Aby złożyć zamówienie należy przesłać do nas wiadomość mailową na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Schemat zamówienia: 

1. Numer zestawu x ilość

2. Data odbioru oraz godzina.

3. Imię i nazwisko osoby zamawiającej.

4. Nr kontaktowy.

5. Uwagi do zamówienia (np. rodzaj zastawy: porcelana / naczynia jednorazowe).

Zamówienia składamy najpóźniej na 4 dni przed planowanym odbiorem, w przypadku krótszych terminów prosimy o kontakt telefoniczny.

Odbiór zamówień z Restauracji Kupiecka: od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 15:00, w weekendy do indywidualnego ustalenia. W przypadku zamówień powyżej 400 zł dostawa na terenie Lublina jest wliczona w cenę. 

W przypadku, gdyby zechcieli Państwo dokonać indywidualnego zamówienia prosimy o kontakt telefoniczny: 609 606 239 lub 601 253 209.

 


WIELKANOCNE FINGER FOOD nr 1 (27 szt.) - 86,00

TORTILLA Z ŁOSOSIEM/ JAJKO/ PAPRYKA/ OGÓREK/ RUKOLA (12 szt.)

KORECZKI Z SZYNKĄ/ JAKO PRZEPIÓRCZE/ POMIDOREK KOKTAJLOWY/ OLIWKA (10 szt.)

JAJKO ZAPIEKANE ZE SZPARAGAMI/ BOCZEK/ SZPINAK (5 szt.)

 


WIELKANOCNE FINGER FOOD nr 2 (32 szt.) - 100,00

TORTILLA Z SUSZONYM POMIDOREM/ JAJKIEM/ OGÓREK/ RUKOLA/ CAMEMBERT (12 szt.)

BABECZKI Z PASTĄ TYMIANKOWĄ/ JAJKO PRZEPIÓRCZE/ POMIDOR SUSZONY (10 szt.)

JAJKA FASZEROWANE PASTĄ JAJECZNĄ/ KAWIOR/ SZCZYPIOREK (10 szt.)

 


WIELKANOCNE FINGER FOOD nr 3 (32 szt.) - 100,00

TARTA ZE SZPINAKIEM/ ORZECHY ZIEMNE/ SER FETA (12 szt.)

KORECZKI Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ/ JAJKO PRZEPIÓRCZE/ POMIDOR/ OGÓREK/
OLIWKA (10 szt.)

BABECZKI Z SEREM PLEŚNIOWYM/ GRUSZKA GRILLOWANA/ ORZECH WŁOSKI (10 szt.)

 


WIELKANOCNE FINGER FOOD nr 4 - (28 szt.) - 98,00

RÓŻA Z CIASTA FRANCUSKIEGO/ SZYNKA/ SZPARAGI (8 szt.)

KORECZKI Z TOFU/ OGÓREK/ POMIDOR SUSZONY/
OLIWKA (10 szt.)

ROLADKA ZE SCHABU/ PASTA CHRZANOWA/ JAJKO/ PAPRYKA/ RUKOLA (10 szt.)

 

 


WIELKANOCNE FINGER FOOD nr 5 - (27 szt.) - 86,00

TARTA Z KURCZAKIEM I SALAMI/ JAJKA/ PAPRYKA/ CEBULA (12 szt.)

KORECZKI Z SEREM CAMEMBERT/ OGÓREK/ RZODKIEWKA/ POMIDOR SUSZONY/ OLIWKA (10 szt.)

JAJKO ZAPIEKANE ZE SZPARAGAMI/ BOCZEK/ SZPINAK (5 szt.)

 


 WIELKANOCNE FINGER FOOD nr 6 - (30 szt.) - 95,00

KANAPKA Z PASTĄ JAJECZNĄ/ POMIDOREK KOKTAJLOWY/ KIEŁKI SŁONECZNIKA (10 szt.)

JAJKO FASZEROWANE PASTĄ TUŃCZYKOWĄ/ SEREM BURSZTYN/ SZALOTKĄ (10 szt.)

BLIN Z PASTĄ KOPERKOWO - KRABOWĄ (10 szt.)

 


WIELKANOCNE FINGER FOOD nr 7 (30 szt.) - 100 zł

BLIN Z PASTĄ TYMIANKOWĄ / JAJKO PRZEPIÓRCZE/ KAWIOR (10 szt.)

JAJKO FASZEROWANE Z SZYNKĄ/ PASTĄ  SEROWĄ/ SZCZYPIORKIEM (10 szt.)

JAJKO FASZEROWANE Z TUŃCZYKIEM/ PASTĄ SEROWĄ/ KAPARAMI (10 szt.)

 


WIELKANOCNE FINGER FOOD nr 8 (30 szt.) - 100,00

JAJKO FASZEROWANE Z ŁOSOSIEM/ PASTA SEROWA/ OLIWKA (10 szt)

JAJKO FASZEROWANE Z POMIDOREM SUSZONYM/ SER PLEŚNIOWY/ OLIWKA (10 szt.)

JAJKO FASZEROWANE Z PIECZARKAMI/ PASTA SEROWA (10 szt.)

 

 


WIELKANOCNE FINGER FOOD nr 9 (32 szt.) - 100,00

TARTA Z GRUSZKĄ I BEKONEM/ JAJKA/ CEBULA (12 szt.)

BABECZKI Z PASTĄ TYMIANKOWĄ/ JAJKO PRZEPIÓRCZE/ POMIDOR SUSZONY (10 szt.)

BLIN Z ŁOSOSIEM/ PASTA SEROWA/ KAWIOR (10 szt.)

 


WIELKANOCNE PRZEKĄSKI nr 10 (10 szt.) - 30,00

JAJKA/ SOS TATARSKI/ CYKORIA/ SZCZYPIOREK

 

 

 


WIELKANOCNE PRZEKĄSKI nr 11 (porcja) - 8,00

BIAŁA KIEŁBASA/ CEBULA/ KMINEK

 


WIELKANOCNE PRZEKĄSKI nr 12 (12 szt.) - 6,00

ĆWIARTKA JAJKA GOTOWANEGO

 

 


WIELKANOCNE PRZEKĄSKI nr 13 (10 szt.) - 25,00

JAJKA W MAJONEZIE

 


WIELKANOCNE DANIE nr 14 (400 gram) - 9,00

ŻUR WIELKANOCNY Z JAJKIEM

 


WIELKANOCNA SAŁATKA nr 15 (0,5kg) - 17,50

SAŁATKA WIOSENNA JAJKA PRZEPIÓRCZE/ POMIDOR KOKTAJLOWY/ POMIDOR SUSZONY/ KOPEREK/ KIEŁKI SŁONECZNIKA/ SAŁATY/ OGÓREK/ SO

 


WIELKANOCNA SAŁATKA nr 16 (0,5kg) - 24,00

SAŁATKA ZIEMNIACZANA Z ŁOSOSIEM/ JAJKO/ OGÓREK/ CEBULA CZERWONA

 

 


WIELKANOCNA SAŁATKA nr 17 (0,5 kg) - 24,00

SAŁATKA Z KURCZAKIEM/ BROKUŁY/ SER FETA/ KIEŁKI SŁONECZNIKA/ RZODKIEWKA/ PESTKI DYNI

 


WIELKANOCNA SAŁATKA nr 18 (0,5 kg) - 15,00

SAŁATKA JARZYNOWA

 

 


WIELKANOCNE WYPIEKI nr 19 (1 szt.) - 12,00

BABKA DROŻDŻOWA

 

 


WIELKANOCNE WYPIEKI nr 20 (1 szt.) - 14,00

BABKA PIASKOWA

 

 


WIELKANOCNE WYPIEKI nr 21 (1 kg) - 45,00

PASCHA TRADYCYJNA Z BAKALIAMI

 

 

 

 

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij 'Zgadzam się', aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.